Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció

Enxampen dos falsos infermers que pretenien estafar una dona d'edat avançada a Cambrils

Els dos individus els van arrestar l'any passat per estafar 30.000 euros a un veí de la Seu d'Urgell

Els Mossosd'Esquadra han detingut dos homes que pretenien estafar una dona d'edat avançada a Cambrils fent-se passar per falsosinfermers. L'any passat ja els van detenir per estafar 30.000 euros a un home a la Seu d'Urgell. Segons la policia, dimecres la víctima va rebre la trucada d'una dona que va preguntar-li per l'estat del seu marit i que li va comunicar que li enviaria a casa uns infermers per fer-li una revisiómèdica. La dona, estranyada, va adreçar-se a la farmàcia per informar-los i des d'allà van comprovar amb el CAP que no s'estaven fent revisions a domicili. L'establiment va posar el cas en coneixement dels Mossos i dijous la policia va enxampar dos homes que duien un maletí i trucaven al portal de la senyora.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els agents els van identificar i traslladar a comissaria per esclarir els fets. Allà els sospitosos van explicar que treballaven en una empresa d'osmosi i que havien anat a vendre els seus productes. Tot i això, els agents van comprovar que els dos aparells no tenien res a veure amb l'osmosi. Van quedar detinguts pels suposats delictes d'estafa i intrusisme professional.

A més, als dos detinguts els constava un antecedentpolicial de l'any passat per estafa i extorsió a la Seu d'Urgell. En aquella ocasió els van arrestar per estafar 30.000 euros a un home fent-se passar per intermediaris de financeres.

Els detinguts són un veí de Gavà de 46 anys i un de Cerdanyola del Vallès de 53 anys. Van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb el compromís de presentar-se davant el jutge quan siguin requerits.