Captura del vídeo del moment de la detenció de l'home a la Rambla Vella de Tarragona

Detingut un home per atracar una farmàcia amb un ganivet a la Rambla Vella de Tarragona

La Guàrdia Urbana va detenir l'individu per un robatori amb violència i intimidació

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir, aquest dimecres 21 d'octubre, un home que havia intentat atracar la farmàcia de la Rambla Vella. Un individu amb un ganivet de grans dimensions va intentar atracar l'establiment, amenaçant la farmacèutica.

Segons ha avançat el 'Diari Més', els fets van tenir lloc al voltant de les nou del vespre a la farmàcia ubicada al número 31 de la Rambla Vella, just davant de l'Hospital Santa Tecla. De fet, va ser el centre hospitalari qui va donar l'avís a la Guàrdia Urbana, després d'haver rebut una trucada de part de la farmàcia del davant avisant d'un robatori amb violència i intimidació. Diverses dotacions de la Guàrdia Urbana de Tarragona es van desplaçar fins al lloc dels fets i van acabar detenint l'individu.

El succés va ser enregistrat per un testimoni que es trobava a la zona, i el vídeo ha estat difós per les xarxes socials. Al vídeo es pot veure com el lladre és detingut just quan estava al seu cotxe, un Mercedes, aparcat en doble fila a la mateixa Rambla Vella. Els agents el treuen del vehicle i el traslladen fins a l'interior de l'Hospital Santa Tecla, davant l'expectació de desenes de persones que eren al lloc.


Comentaris
Josep
No quiero que mis impuestos sirvan para pagar los gastos de juicio y manuntención del individuo este, cosa muy diferente sería que hubiese robado un litro de leche y un paquete de garbanzos para sus hijos, yo, lo disculparía, pero un sinverguenza con un cuchillo en mano y con un Mercedes, a la carcel, tirar las llaves, sin comida ni agua y las ratas harán el resto. Si tenía hambre, ¿por que no vende el Mercedes?.