Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Detingut un home a Bonavista per una presumpta agressió sexual

L'associació de veïns ha impulsat una manifestació per aquest dissabte

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut, la matinada d'aquest dissabte, 7 de novembre, pels volts de dos quarts de dues, a un home per una presumpta agressió sexual. La víctima, segons algunes informacions publicades, hauria sigut una dona d'uns 50 anys.

La policia local tarragonina ha cedit el cas al cos de Mossos d'Esquadra, l'autoritat competent per tractar presumptes delictes d'agressió sexual. La notícia s'ha conegut poques hores després que veïnes del barri més poblat de la zona de Ponent de Tarragona denunciessin la presència d'un home que hauria estat assetjant a dones pels carrers de Bonavista. L'individu s'hauria dedicat a assetjar a noies i dones, assegurant que estava enamorat d'elles. Tot plegat ha portat al barri a dir prou. 

El dissabte, 14 de novembre, manifestació

Davant l'increment d'inseguretat de les dones a Bonavista, l'associació de veïns del barri ha impulsat una manifestació, per aquest dissabte, 14 de novembre, a les 17.30 hores a la rambla del barri. La protesta impulsada per l'entitat veïnal està oberta «a les dones dels barris i del centre i a tothom que ens vulgui acompanyar». De moment, la convocatòria corre per les xarxes socials, en concret a la pàgina de Facebook de l'associació de veïns de Bonavista. 


Comentaris