Cotxe de la Policia Local de Valls

La Policia Local de Valls deté una persona per amenaces amb un punyal

L'acusat ja havia estat detingut quatre dies abans per robar en diversos vehicles

El dilluns dia 4 de gener, al voltant de les 22.00 h, un conegut  delinqüent  de Valls va ser detingut per amenaces amb arma blanca a una altra persona. Segons ha avançat El Vallenc, l'amenaçat es va dirigir a la comissaria de la Policia Local de Valls per denunciar els fets i donar una descripció de l'acusat.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Amb aquesta informació, la Policia Local va poder detenir el  sospitós  en un carrer de la capital de l'Alt Camp. En la detenció, el delinqüent portava un  punyal  en una de les butxaques, va oferir resistència i es va mostrar molt agressiu amb els policies, ja que els va donar cops i els va  escopir.

A més, el detingut ja havia estat arrestat pels agents només quatre dies abans, quan el van enxampar robant en diversos vehicles particulars a l'aparcament públic de l'Escorxador. Segons sembla, després de la detenció, va passar a disposició judicial i va sortir en llibertat amb càrrecs, per la qual cosa va tornar a delinquir pocs dies després.