Tres catalitzadors de cotxe, diners en efectiu i diverses eines, tot confiscat pels Mossos d'Esquadra

Detenen a Reus una parella que robava catalitzadors de cotxe

Els fets van passar la setmana passada | Una patrulla de paisà va acabar detectant el vehicle sospitós

Una parella ha estat detinguda per un delicte de furt aquesta setmana passada a Reus per robar catalitzadors de cotxes segons han informat els Mossos d'Esquadra. Després de passar a disposició del jutjat de guàrdia han quedat en llibertat amb càrrecs. Els fets van passar entre dimarts i dimecres arran d'un operatiu especialitzat de la policia catalana.

L'operatiu es va posar en marxa dimarts i va servir per detectar un vehicle que circulava per diversos pàrquings d'establiments comercials amb una parella al seu interior. L'home i la dona tenen 28 i 19 anys respectivament, domicili a Madrid i nacionalitat romanesa.

Durant l'operatiu de dimarts, els agents van comprovar que la parella baixava del vehicle, la dona vigilava i l'home observava la part posterior de diversos cotxes sense arribar a fer cap acció. L'endemà dimecres, amb la informació que l'operatiu especialitzat, una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra va tornar a detectar el vehicle de la parella.

Una patrulla de paisà deté la parella per robar tres catalitzadors

En aquest cas va ser circulant per un dels polígons industrials de Reus. En aquell cas, però, el vehicle s'hauria aturat en un lloc discret i la parella hauria sortit del cotxe. Segons informa la policia catalana, entre els dos van treure tres objectes del maleter del seu cotxe i els van amagar en uns matolls.

La patrulla de paisà va actuar aleshores i va comprovar que els objectes que havien amagat eren tres catalitzadors de vehicles que, segons haurien comprovat els agents, presentaven evidències d'haver estat robats recentment. A continuació van aturar el vehicle de la parella, en van identificar els ocupants i van escorcollar el vehicle.

Durant el registre hi van trobar una màquina elèctrica per tallar canonades, tres gats hidràulics, un talla tubs i altres eines. Els agents també van intervenir els 140 euros que la parella portava en efectiu. Tant els sospitosos com el vehicle van ser traslladats a dependències policials per aclarir els fets.

Va ser allà on l'home va reconèixer els fets, admetent que havia robat els catalitzadors de vehicles que estaven aparcats a la via pública. Van quedar detinguts per furt i, després de passar a disposició del jutjat de guàrdia de Reus, van ser posats en llibertat amb càrrecs.


Comentaris