La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Detenen dos homes per cinc robatoris a botigues de telefonia al Tarragonès, Baix Llobregat i Vallès Oriental

Els arrestats amenaçaven el personal de l'establiment posant-se la mà a la butxaca i simulant portar una arma

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de les comissaries de Gavà i Sant Boi de Llobregat van detenir aquest dimarts, 20 d'octubre, dos homes com a presumptes autors de cinc robatoris amb violència i intimidació a establiments de telefonia de les comarques del Baix Llobregat, Tarragonès i Vallès Oriental. Els autors del robatori amenaçaven el personal de l'establiment posant-se la mà a la butxaca i simulant que portaven una arma per aconseguir sostreure diversos telèfons mòbils. La investigació va començar a principis del mes d'octubre, quan els investigadors van tenir coneixement del robatori en una botiga de telefonia mòbil de Sant Boi de Llobregat.

Quinze dies més tard, es van produir quatre robatoris més amb el mateix modus operandi a botigues de Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, la Llagosta i Torredembarra.

Arran d'aquests fets es va crear un equip conjunt d'investigació de les comissaries de Gavà i Sant Boi de Llobregat. Els arrestats, amb sis antecedents anteriors, van passar a disposició judicial el 20 d'octubre i el jutge instructor va decretar llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no descarten més detencions.