Imatge d'arxiu dos agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Dues persones detingudes al barri tarragoní de Campclar per tràfic de drogues

L'operatiu conjunt entre Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra va intervenir dosis d'heroïna i cocaïna, així com diners en efectiu

La Unitat de Delinqüència Urbana de la Guàrdia Urbana i la Unitat d’Investigació de Tarragona dels Mossos d’Esquadra han realitzat aquesta matinada un operatiu contra la salut pública al barri tarragoní de Campclar, que ha finalitzat amb dues persones detingudes per tràfic de drogues. La intervenció, que s’ha dut a terme al voltant de les sis del matí, s’ha fet al domicili de les persones investigades i s’ha intervingut, entre d’altres: 76 grams d'heroïna (60 en roca i 16 preparats en dosis), cinc grams de cocaïna en roca, 1.000 euros en efectiu, un telèfon mòbil i una llibreta amb anotacions.

Durant la fase d'investigació, que va iniciar la Guàrdia Urbana, ja es va actuar en diferents dies. En el marc d'aquests dispositius de vigilància es van intervenir fins a cinc dosis, entre heroïna i cocaïna. Els dos detinguts, amb nombrosos antecedents, són un home i una dona veïns de Tarragona, de 45 i 44 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. En aquests moments resten en dependències policials de Mossos d'Esquadra a l’espera de passar davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.