Caçats en plena festa amb 40 persones en un local d'oci al port esportiu de Torredembarra

Els Mossos d'Esquadra aixequen acta al propietari de l'establiment, que s'enfronta a una sanció elevada

Els Mossos d'Esquadra van enxampar diumenge a la matinada 40 persones a l'interior d'un local d'oci del port esportiu de Torredembarra i 10 més a l'exterior del mateix establiment sense respectar les mesures decretades en la fase 2 de la desescalada. Segons confirmen fonts policials, els agents van aixecar acta al propietari de l'establiment, que ara s'enfronta a una sanció elevada. Els Mossos van posar els fets en coneixement de la Policia Local.

 

Dues detencions de la Policia Local durant el cap de setmana

D'altra banda, dissabte al matí la Policia Local va detenir un jove com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere respecte la parella. Diumenge els agents també van detenir un individu com a presumpte autor d'un robatori amb força a l'interior de dos vehicles a la zona dels Munts.

  

  

A més, la Policia Local també busca dues persones que, des de dalt d'una moto, van sostreure d'una estrebada una motxilla a un vianant que caminava pel passeig Miramar.

"Tarda de diumenge moguda a Valls: batalla campal durant hores en ple nucli antic" "Armes 'de guerra', drogues i corrupció: la xarxa criminal destapada a TGN"