Guàrdia Urbana de Reus.

Detenen un conductor per superar la taxa d’alcohol i conduir sense permís a Reus

L’home va donar un resultat positiu d’1,02 mg/l d’alcohol en aire expirat

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquest passat divendres 13 de desembre, la Guàrdia Urbana de Reus va detenir un conductor que circulava per la ciutat superant la taxa permesa d’alcoholèmia. Els fets van tenir lloc a les 18.57 hores de la tarda a l’avinguda de Salou en direcció a la plaça del Canal. L’home va baixar del cotxe  increpant altres conductors, es va negar a fer la prova d’alcoholèmia i va intentar agredir els agents.

Tal com indica el cos municipal de seguretat, el conductor  conduïa sense permís i va donar un resultat positiu d’alcoholèmia d’1,02 mg/l d’alcohol en aire expirat

En cas d'accident, a partir de 0,40 mg/l és considerat delicte contra la seguretat viària

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 en cas d'accident. Pot comportar penes de presó d'entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d'entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d'una falta administrativa.