Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

L'enxampen robant una gorra a Tarragona i agredeix i escup les dependentes de la botiga

Els fets van succeir el passat dissabte 1 d'agost

Els Mossos d'Esquadra van detenir  durant el dia d'ahir un home com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i un altre robatori amb violència i intimidació a Tarragona. El detingut, amb diversos antecedents, ha passat avui disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona qui n’ha dictat la seva llibertat amb càrrecs.

Es va treure la mascareta per escopir les dependentes

El passat dissabte 1 d'agost, al voltant de tres quarts de nou de la nit, en un establiment comercial ubicat al carrer Apodaca de Tarragona van succeir els fets. Poc abans del seu tancament, un desconegut va accedir amb la intenció de sostraure una gorra

Les dependentes  se'n van adonar dels fets i van intentar evitar-ho, moment en què l'home les va agredir. Tot i aquests fets, les dones van aconseguir recuperar la peça i fer fora el lladre del local, qui va acabar escopint-les després de traure's la mascareta que portava. A més, també les va amenaçar de cremar l'establiment.

Les víctimes van haver de ser ateses inicialment per una ambulància i posteriorment en un centre mèdic pels cops i contusions que van rebre. Després d'algunes gestions, els Mossos d'Esquadra van poder identificar l'autor dels fets, un home de 30 anys, de nacionalitat búlgara i veí de Tarragona.