Detenen una parella per robar en 7 habitatges i segones residències de camp a l'Ebre

Els arrestats escollien propietats amb accés per l'N-340 i s'eduïen maquinària i estris agrícoles i electrodomèstics
Els lladres escollien cases que tinguessin fàcil accés a l'N-340 | Pixabay

Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella com a presumptes autors de set robatoris amb força a domicilis. Es tracta d'un dona de 24 anys, veïna de Rasquera, i d'un home de 28 anys, veí de l'Ametlla de Mar. Se'ls acusa de diversos robatoris en habitatges i cases de camp de segona residència ubicats a les localitats de l'Ametlla de Mar, El Perelló i l'Ampolla.

Els lladres escollien propietats amb accés des de la carretera N-340a, forçaven els accessos, i sostreien tot tipus de maquinària agrícola, eines, electrodomèstics, motors, bateries i aparells electrònics. Alguns dels objectes robats es van poder recuperar i retornar als propietaris però altres els havien venut i destruït en deixalleries del Camp de Tarragona.

Les investigacions van començar el passat 6 de març quan una patrulla dels Mossos de la comissaria de l'Ametlla de Mar van identificar dos homes prop de la zona on s'havien produït alguns robatoris, que duien a la furgoneta on viatjaven diversos motors i eines del camp que dies desprès es va poder acreditar provenien d'un robatori en una finca de Tivissa, a la Ribera d'Ebre. Els investigadors van seguir la pista dels dos homes identificats, als quals també acompanyava habitualment una dona, fins que van poder acreditar la participació de tots tres en set dels robatoris denunciats.

Els dies 5 i 6 de març es va detenir dos dels presumptes autors mentre el tercer encara no ha estat localitzat. Els detinguts van quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial i resten a l'espera de comparèixer davant l'autoritat judicial quan siguin requerits.

"Heroi: Un Mosso acaba ferit després d'intentar apagar un incendi a Salou" "En només 20 dies: El 'modus operandi' per robar cases i cotxes en confinament a Cunit"