Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Detinguda a Tarragona per sostreure joies per valor de 10.000 euros de les cases on treballava

L'arrestada facilitava assistència i neteja a gent de la tercera edat i persones vulnerables

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns una veïna de Vila-seca (Tarragonès) de 51 anys acusada de sostreure joies en les cases on treballava. La policia li atribueix set delictes de furt i sis estafes. El cas es va iniciar arran de la detecció d'una dona que estava fent moltes vendes de joies presumptament robades en establiments de compravenda. Els investigadors van corroborar que treballava netejant diferents domicilis de Tarragona i feia tasques d'assistència a persones vulnerables, discapacitades i de la tercera edat. Els Mossos van comprovar que la primera venda la va fer l'octubre passat i que les transaccions van augmentar a principi d'any. El botí presumptament aconseguit suma uns 10.000 euros en joies, a més de 1.500 euros en efectiu.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els investigadors van poder acreditar set furts a interior de domicili i sis estafes en establiments de compravenda de joies, ja que la detinguda signava un contracte afirmant que les joies eren de la seva propietat. Davant els diferents indicis els agents van detenir-la dilluns i van fer realitzar una  entrada i perquisició en el seu domicili de Vila-seca, on van localitzar part de les joies sostretes. Els Mossos van recuperar-ne algunes i les han retornades als seus propietaris. La detinguda va declarar en seu policial amb l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerida.