Detingut dues vegades en quatre dies per intentar robar a l'interior d'habitatges de Cunit

La policia local l'ha atrapat 'in fraganti' les dues vegades
Imatge d'arxiu d'una detenció.   | Mossos d'Esquadra
 

La Policia Municipal de Cunit ha detingut un jove de 24 anys dues vegades els últims quatre dies per intentar robar a l'interior d'habitatges. Els fets han tingut lloc, en ambdues ocasions, al nucli antic del poble, i el jove ha estat enxampat 'in fraganti' totes dues vegades. Per això se li imputa el delicte de robatori a l'interior d'habitatge en grau de temptativa. Des de l'Ajuntament de Cunit i de la Prefectura de la policia local han agraït la col·laboració ciutadana.

Precisament, aquesta setmana l'Ajuntament de Cunit ha iniciat una campanya en la qual es demana als ciutadans que es posin en contacte amb la policia al telèfon 977 67 50 48 per comunicar aquelles incidències relacionades amb el vandalisme i l'incivisme a la via pública. La campanya s'ha impulsat després que hagin aparegut diverses destrosses i pintades a les noves jardineres que el consistori havia posat al nucli antic amb motiu de les festes de Nadal.

Robatori a Calafell Poble

Un altre succés que ha tingut lloc les últimes hores ha estat un robatori en un comerç de Calafell Poble. En aquest cas ha estat una cafeteria que es troba a la plaça de Catalunya, molt a prop de l'Ajuntament de Calafell. Els assaltants han entrat la passada matinada forçant el pany i s'han endut dues caixes fortes i la caixa registradora. El robatori ha tingut lloc a quarts de tres de la matinada, i ara la policia mira d'identificar els lladres a través de les càmeres de seguretat dels comerços de la zona. 

Fa unes setmanes, una clínica veterinària situada al nucli del Poble ja va patir un robatori. Els lladres van destrossar el vidre a cops de pedra, i es van endur material divers que hi havia a l'interior. Els comerciants i veïns de la zona demanen una presència policial més gran.

"🔴 ATENCIÓ: Desarticulen una organització criminal que robava en cases de TGN" "⚠ ARA MATEIX: Tallada la T-11 per accident"