Nova agressió al tren: a mossegada i cop de mòbil contra dos vigilants de seguretat, a l'Ametlla de Mar

Els fets s'han produït passades les vuit del matí | L'atacant, un jove de 24 anys, no duia bitllet ni samarreta, i fumava dins del vagó
Imatge d'un dels dos vigilants, amb un trau al cap | Facebook / Vigilantes en lucha

Dos vigilants d’un comboi de Rodalies han estat agredits durant el matí d’avui divendres, 22 de maig. Els fets, concretament, s’han produït al voltant d’un quart de nou, a l’altura de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), en un tren que circulava en sentit Barcelona. Segons han confirmat els Mossos d’Equadra a TarragonaDigital, un passatger que viatjava sense bitllet, fumant, sense mascareta ni samarreta, ha agredit dos treballadors de seguretat de l’empresa Trablisa que es disposaven a sancionar-lo, evidentment, per la seva conducta incívica.

Mossegada i cop de mòbil

Just després de demanar-li que s’identifiqués, el viatger, un jove de 24 anys i de nacionalitat marroquina, ha etzibat un cop al cap amb el mòbil a un dels vigilants i li ha mossegat el braç. Tal com expliquen des de ‘Vigilantes en lucha’, ens que aglutina diversos professionals de la seguretat, l’altre guàrdia també ha estat agredit i ha hagut de rebre punts de sutura entre el llavi i el nas. La mateixa organització apunta que, en el moment dels fets, l'atacant duria unes tisores.

El jove, acusat d'un delicte de lesions

Instants després de l'agressió, els dos vigilants han pogut reduir el jove i l'han retingut a l’estació de l’Ametlla de Mar, fins a l'arribada dels Mossos d’Esquadra, que l'han detingut per un presumpte delicte de lesions. Els vigilants de seguretat, per la seva part, han estat traslladats pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) fins al CAP de l’Ametlla de Mar, on han estat atesos.

"Urgent: Operació policial per una banda criminal a TGN amb armes i droga" "Persecució policial de pel·lícula de matinada entre la Canonja i Bonavista"