Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció

Detingut a Albinyana per fer dos robatoris amb força en un mateix domicili

Els fets van succeir a principis d'aquest any 2020

Els Mossos d'Esquadra del Vendrell han detingut aquest passat dimarts un home de 38 anys per dos robatoris amb força a l'interior d'un mateix habitatge a Albinyana, que van tenir lloc a principis d'aquest 2020. El primer va tenir lloc el 23 de gener, quan l'home va entrar a una casa del carrer Mont Perdut d'Albinyana i va robar diversos aparells electrònics i diners en efectiu.

Un mes després, el 28 de febrer, el lladre va accedir al mateix domicili i es va endur més diners, aparells electrònics i joies. Els investigadors van comprovar que el modus operandi havia estat el mateix en els dos robatoris i van concloure que, probablement, es tractava de la mateixa persona. Finalment, van poder fer la detenció aquest passat dimarts. 

De la mateixa manera, van poder recuperar un televisor sostret en un dels robatoris i el va retornar al seu propietari. El detingut, veí d'Albinyana i de nacionalitat marroquina, va quedar en llibertat el mateix dimarts al migdia amb l'obligació de presentar-se davant la justícia quan sigui requerit.


Comentaris