Detingut a l'Ametlla de Mar el lladre d'un vehicle d'alta gamma a Alacant

El vehicle va ser robat a Pilar de la Horadada, a Alacant
El lladre l'havia robat a Alacant | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut al presumpte autor d'un delicte de sostracció de vehicles de motor i un altre contra la seguretat del trànsit, quan circulava amb un vehicle robat per l'N-340 de l'Ametlla de Mar.

Els fets van succeir el passat divendres durant un dispositiu de control relacionat amb el contraban i els impostos especials, situat a la gasolinera situada a l'entrada de la localitat del Baix Ebre. En aquest punt van aturar un vehicle sospitós i el conductor es mostrava molt nerviós mentre estava posant gasolina. 

Davant el nerviosisme, li van sol·licitar la seva documentació i la del vehicle, i no va mostrar cap d'elles, pel qual li van requerir l'obertura del maleter per comprovar l'espai de càrrega, verificant que desconeixia el sistema d'obertura.

El vehicle, en comprovar la titularitat, era d'una flota de rènting d'Alt-Automotive S.A. i l'havien robat fa 2 mesos a la localitat de Pilar de la Horadada, a Alacant, on s'havia realitzat el robatori a l'interior d'un habitatge i per fugir van robar el turisme.

Per aquest motiu es va detenir l'home de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí d'Alacant, pels delictes de sostracció de vehicles de motor i un contra la seguretat del trànsit, ja que conduïa sense haver obtingut mai el permís de conduir. Va ser posat a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa i es va gestionar la devolució al propietari del vehicle.

"Alerta: La desagradable sorpresa a l'Ajuntament de TGN que ha mobilitzat Bombers" "Lamentable: El secret amagat darrere les portes d'un centre de bellesa de Cambrils"