Imatge d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra a la Rambla

Un detingut per un apunyalament mortal de matinada a Vila-seca

La víctima és un home de 31 anys

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 38 anys com a presumpte autor d'un homicidi aquesta passada matinada, a Vila-seca. Segons han confirmat els Mossos, els fets han tingut lloc a dos quarts de tres de la matinada. A aquesta hora els veïns del carrer de Santiago Russinyol han trucat al telèfon d'emergències després de veure com un home saltava la tanca del jardí d'una casa.

Quan la Policia Local de Vila-seca i els Mossos d'Esquadra han arribat a l'habitatge en qüestió, els ha requerit una dona. En entrar a l'habitatge i fer les comprovacions, han trobat el cadàver d'un home amb ferides d'arma blanca a l'abdomen. La víctima ha resultat ser un home de 31 anys de nacionalitat espanyola.

Al lloc dels fets hi havia un altre home, a qui els Mossos d'Esquadra han detingut com a presumpte autor del crim. La policia catalana ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. Els homes es coneixien entre ells i, segons les primeres informacions, la víctima mantenia ara una relació sentimental amb la dona, qui havia estat parella del suposat assassí.


Comentaris