Imatge del veí de Tarragona en el moment de l'atracament a la gasolinera del Catllar

Detingut un veí de Tarragona per atracar una gasolinera del Catllar amb un ganivet de cuina

Els agents van requisar una arma curta de foc simulada

Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Mossos d'Esquadra de Tarragona van detenir el passat dilluns un home, de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació. 

La investigació es remunta al passat 15 d’agost quan un home, amb el rostre cobert per una mascareta quirúrgica, va accedir a primera hora del matí a una gasolinera situada a la carretera del Pont d’Armentera, al Catllar i, després d’amenaçar la treballadora amb un ganivet de cuina, es va endur els diners en efectiu que hi havia a la caixa enregistradora. Quinze dies després, durant el matí del passat 30 d’agost, el mateix establiment va ser assaltat per un home el qual va repetir la mateixa acció d’idèntica manera. 

Arma simulada i bosses de marihuana

Després de diverses gestions, els investigadors van aconseguir detenir-lo dilluns al matí al seu domicili del carrer Doctor Mallafré Guash de Tarragona, on hores més tard s’hi va portar a terme una entrada i perquisició. Els agents hi van trobar una arma curta de foc simulada, així com diversos elements de roba que el lladre va utilitzar per dur a terme els robatoris amb intimidació. Així mateix, també es van trobar dues bosses de marihuana embassada al buit d’uns cinquanta grams cadascuna, material i altres elements per a la producció d’una plantació 'indoor' predestinada al tràfic d’aquesta substància. 

El detingut va passar aquest dimecres, 9 de setembre, a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Comentaris