Detingut a Bonavista per agredir dues persones en un bar després de trencar una ordre d'allunyament

Durant un operatiu policial, es van identificar 23 persones i aixecar diverses actes administratives
Dos agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona | TarragonaDigital

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona van identificar 23 persones, van detenir un home, obrir diligències a un altre i van aixecar diverses actes administratives durant un operatiu conjunt als barris de Ponent de la ciutat de Tarragona, aquest dijous, 11 de juny. Es tracta d'una actuació policial conjunta amb agents de la unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria Tarragona, efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), i la Guàrdia Urbana de Tarragona, que es va habilitar després de rebre diverses queixes per inseguretat i molèsties veïnals.

L'operatiu es va establir a la Rambla de Ponent, amb diversos punts estàtics de control a les zones d'accés al barri, mentre que simultàniament diverses patrulles van recórrer espais públics d'interès policial. 

Els agents van identificar un total de 23 persones, una de les quals va quedar detinguda. Durant el dispositiu, la policia va tenir coneixement d'una baralla a la terrassa d'un bar, durant la qual dues persones havien estat agredides per part d'un individu, qui tenia una ordre d'allunyament respecte una de les víctimes. Els agents van iniciar un dispositiu de recerca, i finalment van localitzar l'agressor al carrer Onze del barri de Bonavista. Es tracta d'un home de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor d'un delicte de trencament de condemna i lesions

Durant el dispositiu també es va comprovar la situació administrativa i les condicions de tres locals comercials, es van identificar vuit vehicles. En aturar un dels vehicles, un conductor va acabar denunciat per no haver superat la ITV. A més, també se li van obrir diligències penals per circular havent perdut tots els punts del permís de conduir i per l'apropiació indeguda d'una targeta de crèdit.

L’operatiu dels Mossos i la Guàrdia Urbana va finalitzar amb la formalització de diverses actes administratives, entre elles, tres per possessió de substàncies estupefaents i una per arma prohibida

"Fastigós: Intenta tocar i abusar de tres dones en un pis del centre de Reus" "Compte amb els incendis: Els Bombers apaguen un foc de vegetació urbana al Montsià"