Detingut un camioner a Ulldecona multiplicant per 7 la taxa d'alcohol permesa

Els primes avisos arribaven a les 17.30 hores a l'altura de Tarragona
Al final l'han pogut detenir entre Amposta i Ulldecona | Mossos d'Esquadra

Posant en perill la seva vida i la dels conductors que circulaven per l'autopista AP-7 en direcció Terres de l'Ebre. Els Mossos d'Esquadra van aconseguir aturar a Ulldecona un camioner que circulava temeràriament per l'autopista tarragonina aquest divendres a la tarda. Els primers avisos arribaven a l'altura de Tarragona. Finalment, el van poder detenir i li van instruir els delictes contra la seguretat viària i conducció sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Impossible aturar el camioner 

El telèfon del 112 sonava als volts de dos quarts de sis de la tarda d'aquest divendres, 12 de juny. El missatge d'alarma era clar. Un conductor d'un camió circulava a l'altura de Tarragona, en direcció sud, de forma erràtica i  temerària. Feia ziga-zaga al mig de la carretera posant en perill la vida dels conductors que circulaven per l'AP-7.

Els Mossos d'Esquadra el van intentar aturar en diverses ocasions, però no va ser possible fins al tram de l'autopista entre els municipis d'Amposta i Ulldecona. Els agents de la policia catalana, un cop aturat el camioner, de 37 anys i de nacionalitat marroquí, li van fer la prova d'alcoholèmia, donant un resultat positiu d'1,05 mg/l d'aire expirat, multiplicant per set la taxa permesa pels conductors professionals que és de 0,15 mg/l.

Per aquest motiu, se'l va detenir pels delictes contra la seguretat viària i conducció sota els efectes de les begudes alcohòliques. Aquest dissabte al matí ha passat a disposició judicial i el jutge li ha decretat llibertat amb càrrecs.

"Incendi en una bardissa que separa dues cases a Cambrils" "Ensurt al Vendrell pel despreniment de la façana d'un edifici"