Dos agents dels mossos d'esquadra

Detingut un home a Alcanar per disparar una escopeta quan havia consumit begudes alcohòliques

Els fets van succeir aquest dimecres a la tarda | Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Alcanar van rebre l'avís en sentir els trets

Uns trets d'armade foc van fer saltar les alarmes a Alcanar. Els Mossos d'Esquadra, amb col·laboració de la Policia Local del municipi del Montsià, van rebre l'alerta pels trets la tarda d'aquest dimecres. Diverses patrulles policials es van desplaçar fins al lloc d'on s'ubicaven els esclafits de l'arma i, després d'indagacions, van poder ubicar la casa i el terrat d'on s'haurien produït.

Un cop entrevistats els habitants del domicili van negar tenir cap arma de foc ni cap relació amb els fets. Les posteriors perquisicions policials van permetre la localització a l'interior de l'habitatge d'una escopeta  de petit calibre, munició  de diversos calibres i una escopeta d'aire comprimit amb mira telescòpica. 

Finalment, un home de 37 anys, nacionalitat romanesa i veí d'Alcanar, va reconèixer  haver efectuat diversos trets amb l'arma de foc des del terrat de la casa després d'haver consumit begudes alcohòliques. L'home va ser detingut, i, a més, no disposava de cap permís per tenir armes. En aquest sentit, va quedar en llibertat  després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant del jutjat competent quan sigui requerit.