Imatge d'arxiu d'un home detingut

Detingut un home a Cambrils enxampat traficant amb cànnabis enmig del carrer

Dues persones han estat denunciades a Reus per no portar mascareta i alteració d'ordre públic

La Policia Local de Cambrils ha hagut d'actuar durant el vespre d'aquest passat dijous, 3 de desembre, per un delicte contra la salut pública. Als volts d'un quart menys cinc de deu del vespre, es van veure moviments sospitosos al barri Eixample Vila de Cambrils.

En aquesta zona, on s'estaven efectuant serveis especials de vigilància, les patrulles cambrilenques van observar que s'estava fent una venda de cànnabis a la via pública. Els agents van procedir a la detenció d'un home, de 32 anys i veí de Cambrils, per traficar amb drogues. L'individu passarà a disposició judicial.

Denunciats per no pagar la consumició a Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha viscut una situació insòlita. A tres quarts de cinc de la tarda van rebre l'avís des d'un establiment situat al passeig Prim de la ciutat on hi havia dos clients que no volien pagar la seva consumició.

Els agents que van anar fins al punt de l'incident, es van trobar que aquests dos individus tampoc portaven la mascareta. Finalment, tots dos van acabar denunciats per no portar mascareta i per alteració de l'ordre.


Comentaris