Detenen 'in fraganti' un home mentre robava a l’interior d’un cotxe en un pàrquing de Bonavista

Al detingut li constava una ordre de detenció d'un jutjat de Palma de Mallorca

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir, dimecres 16 de setembre, un home de 33 anys com a presumpte d'un robatori amb força a l'interior de vehicle i per una ordre de detenció d'un jutjat de Palma de Mallorca. Un veí va alertar al servei d'emergències i dues patrulles dels mossos van arribar de pressa a un aparcament situat al barri tarragoní de Bonavista.

El testimoni va alertar que hi havia un individu en un pàrquing mirant a l'interior de diversos vehicles. Els agents, en arribar, van començar a fer recerca i van sorprendre un home que estava amb mig cos dins d'un cotxe que presentava la finestra posterior trencada. Quan es va adonar de la presència de la patrulla va sortir molt de pressa del cotxe i va llençar una motxilla a terra i fugir corrents. 

La segona patrulla que havia anat fins al lloc dels fets, el va interceptar i detenir. A la motxilla hi portava dos tornavisos, dues claus angleses, unes tenalles, dues varetes utilitzades habitualment per forçar panys de cotxes, un tros de mànega i una garrafa buida.

El detingut, de nacionalitat marroquina i veí d'Inca (Illes Balears), passarà durant les pròximes hores a disposició del jutjat d'instrucció amb funcions de guàrdia de Tarragona. A més, al detingut li constava una ordre de detenció d'un jutjat de Palma de Mallorca.

"Alerta: Descobertes macroplantacions a Reus, Catllar i Castellvell amb galls de baralla" "Última hora: Troben l'avi desaparegut a Tarragona"