Els Mossos detenen l'home especialista en robar en instal·lacions esportives municipals

El lladre havia realitzat furts al Camp de Tarragona, però també en altres localitats
Diversos testimonis van identificar al sospitós | Mossos

Un veí de Tarragona, de nacionalitat Espanyola, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra com a principal sospitós de quinze robatoris en diverses instal·lacions esportives del Camp de Tarragona, realitzades entre el passat 8 de gener i el 29 de febrer d'aquest any.

La detenció es va realitzar aquest passat divendres per part del Grup de Delinqüència Urbana de la Unitat d’Investigació dels Mossos d'Esquadra a Tarragona, després d'una investigació que es va iniciar el mateix dia 8 de gener, després de rebre dues denúncies per furts en vestidors d'un pavelló poliesportiu situat als barris de Ponent de Tarragona. Segons han informat els Mossos, el lladre va ser enxampat dins els vestidors i va haver de sortir corrents, després d'haver sostret dos telèfons mòbils i diners en efectiu.

Els Mossos han detallat els dies en què el suposat lladre va activar. Els dies 13 i 14 de gener es van repetir accions similars en dos pavellons municipals més del Tarragonès i, el dia 16 de febrer, va haver un fet més en unes instal·lacions esportives de Cornellà de Llobregat. La següent aparició del lladre va ser el dia 17, en què el subjecte va intentar reincidir entrant en un dels pavellons en què ja havia comès un furt i fins i tot va ser reconegut per diversos testimonis que també l'havien vist la primera vegada.

Finalment, el lladre va tornar a actuar el dia 21 de febrer en un club de Tarragona, on es van presentar fins a quatre denúncies, i el dia 29 en un equipament esportiu de Lleida.

Diversos testimonis van reconèixer al sospitós

La investigació va ser relativament senzilla, ja que en molts casos on aquest lladre va realitzar els robatoris, va ser vist pel personal de les instal·lacions i enregistrat per les càmeres de vigilància, fet que va facilitar la seva identificació i posterior detenció. Entre els antecedents policials del sospitós, els investigadors van trobar la coincidència d’un fet del desembre de 2017, en què ja va ser detingut quan el van sorprendre in fraganti dins dels vestidors d’un club esportiu de les Borges Blanques.

Sumant tots els robatoris que va realitzar l'individu, en què la majoria d'objectes sostrets van ser telèfons mòbils i diners en efectiu, es calcula que el valor total d'aquests supera els 4.000 euros. El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar aquest diumenge a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Més notícies de la categoria Successos