Detingut al Vendrell un home que portava centenars de milers d'euros d'origen desconegut

El jove, de nacionalitat francesa, conduïa amb les matrícules i l'assegurança falsificades
El jove portava al cotxe un total de 117.510 euros. | Mossos d'Esquadra
 

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts 3 de març un home de 21 anys, i de nacionalitat francesa, a una àrea de descans de l'AP-7, a l'altura del Vendrell. L'home havia fet una acció evasiva en una àrea de servei del Baix Penedès, on els Mossos estaven vigilant la zona d'aparcament. Quan va veure els agents, va sortir amb el cotxe de l'àrea sense aturar-se, i els Mossos van iniciar una persecució per l'autopista.

Finalment, el van aturar a una altra àrea de descans de l'autopista, situada a prop del Vendrell. Quan li van fer obrir el maleter, van trobar al seu interior dos paquets plens de bitllets de curs legal. Per aquest motiu, el van portar a la comissaria del Vendrell, on van poder confirmar que les matrícules i l'assegurança del vehicle eren falses. A més a més, el jove no va saber explicar la procedència dels diners ni la quantitat total, que pujava a un total de 117.510 euros.

Els Mossos van intervenir els dos paquets i han obert una investigació per esbrinar l'origen dels diners. El detingut, que té el domicili a França, va declarar a la comissaria i va quedar en llibertat amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutjat quan sigui requerit.

"🤦‍❗ A LA TERCERA...: Roba 3 dies seguits en un mateix 'súper' a l'Ebre i acaba detingut" "🚨 El vent provoca un fort ensurt a Calafell per la caiguda de cablejat elèctric"