Detingut a la Part Alta un jove de 19 anys per intentar entrar a un habitatge per la finestra

El jove, amb diversos antecedents policials, es troba en llibertat amb càrrecs

Es repeteixen els fets delictius al carrer dels Ferrers de la Part Alta, a Tarragona. Aquest diumenge, 5 de juliol, Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir diumenge un jove de 19 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc a primera hora de la tarda quan els Mossos van ser requerits per un incident al carrer dels Ferrers de Tarragona. Segons la informació obtinguda, un jove havia escalat per la façana fins al primer pis i havia donat cops a la finestra per poder accedir a l’interior. Tot seguit, el lladre va continuar donant cops a una altra finestra fins que va poder obrir-la i es va veure sorprès per un veí. Llavors, el lladre va marxar del lloc i va baixar del pis per on havia accedit.

Les patrulles que van arribar al lloc van localitzar un grup de joves al carrer. Fetes les gestions amb els testimonis, els mossos van identificar un d’aquests joves com el presumpte autor del robatori amb força per escalament. Es tractava d’un jove de 19 anys amb diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni. El detingut va passar l'endemà dilluns, 6 de juliol, a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Creixen els problemes d'ocupacions il·legals

En les darreres setmanes s'han detectat diverses problemàtiques relacionades amb ocupacions il·legals, a la Part Baixa, amb la problemàtica al 'Rancho Grande', un edifici pràcticament ocupat a la seva totalitat per part de joves de nacionalitat marroquina, i a la Part Alta. Aquest mateix dimarts, 7 de juliol, el president de l'associació de veïns de la Catedral, Jordi Ferré, feia públic que en les darreres hores, havien aconseguit aturar un intent d'ocupació en un local del carrer Arc d'en Toda. El problema de les ocupacions, però, està escampat en diversos punts de la Par Alta. Precisament fa un parell de setmanes ja van enxampar dos joves que intentaven entrar en un habitatge del carrer dels Ferrers. La matinada del passat 2 de juliol, la Guàrdia Urbana de Tarragona evitava una nova ocupació d'habitatge a la Part Alta.

"Compartiu: Busquen l'autor d'un accident a la C-37 que s'ha fugat" "L'ocupació il·legal no s'atura a TGN: nou intent a la Part Alta"