Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local d'Amposta

Detingut un jove de 21 anys per trencar el vidre i robar en un bar d'Amposta

Diumenge passat també van enxampar un lladre 'in fraganti'

La Policia Local d'Amposta ha detingut un jove de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en un bar. Segons ha informat la policia ampostina, els fets han tingut lloc aquesta passada matinada de divendres, 28 d'agost.

El jove ha trencat el vidre d'un bar ubicat a l'avinguda de la Ràpita de la capital del Montsià, ha accedit a l'interior del local i ha comès el robatori. La Policia Local d'Amposta ha pogut detenir el lladre, finalment, gràcies a la col·laboració ciutadana

Un altre lladre enxampat el cap de setmana passat

Aquesta mateixa setmana la policia d'Amposta va poder detenir un altre lladre, el qual va ser enxampat 'in fraganti'. La matinada del passat diumenge, 23 d'agost, un jove de 24 anys i veí d'Amposta va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. El jove va ser forçar la porta d'entrada de l'habitatge i va accedir a l'interior. Un cop dins, va ser enxampat cometent el robatori i va poder ser detingut pels agents de la policia local. El lladre duia a sobre diversos estris que probablement havia utilitzat per forçar la porta per entrar, com ara un tornavís, unes alicates i una palanqueta.