Buscan a un asesino en serie durante el confinamiento en Barcelona.

Detingut un jove de Tarragona per gastar-se 600 euros amb unes targetes bancàries robades

L'individu va sostraure una bossa de mà de l'interior d'un vehicle

Una denúncia pel robatori d'una bossa de mà de l'interior del seu vehicle a Tarragona va fer saltar les alarmes. Els fets van succeir el 25 d'octubre i la víctima hi portava a l'interior de la bossa diners en efectiu, objectes personals i dues targetes bancàries. Aquest és el punt que va preocupar més la víctima del robatori, ja que va procedir a bloquejar-les via l'entitat bancaria. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Aquesta acció, però, no va ser suficientment ràpida, ja que el lladre va començar a efectuar compres i des del banc es va avisar la víctima que, en poca estona, s'havien produït una sèrie de moviments fraudulents al seu compte bancari i, en concret, s'havien portat a terme compres en diversos establiments comercials fent una despesa de gairebé 600 euros. 

El rastre de les operacions realitzades va portar els investigadors dels Mossos d'Esquadra directament al detingut, un jove de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, el qual acumula diversos antecedents policials per furts i altres delictes contra el patrimoni. L'home, detingut com a presumpte autor d'un delicte d'estafa, va quedar en llibertat el mateix dia de la seva detenció, el dilluns 2 de novembre, amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.


Comentaris