La Policia Nacional assegura haver detingut el 'líder' dels aldarulls postsentència a Tarragona

Col·laboració policial per detenir-lo per diversos delictes

La Policia Nacional, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, han detingut a un dels «líders» dels aldarulls produïts a Tarragona, en les protestes per la sentència del procés. Al detingut se li imputen delictes de desordre públic, atemptat contra agents de l'autoritat i coaccions. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Col·laboració policial

La detenció ha estat producte d'una investigació iniciada des del CECOR provincial, el qual va ser creat per coordinar els serveis policials existents al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, per poder identificar a aquelles persones que van liderar els desordres públics durant la setmana del 14 al 18 d'octubre de 2019. Les mobilitzacions es van realitzar arran de la publicació de la sentència del procés català dictada pel Tribunal Suprem.

Amb la informació recaptada pels serveis d'intel·ligència de tots dos cossos policials es va poder identificar, localitzar i detenir a un dels «líders» de les mobilitzacions postsentència a la ciutat de Tarragona. Segons informacions policials, durant aquestes jornades es van produir una gran quantitat de danys materials en mobiliari urbà, així com  en nombrosos negocis, incendis en contenidors i atacs amb objectes a edificis públics, entre altres incidents de gravetat.

El detingut ha passat a disposició judicial com a presumpte responsable de delictes de desordres públics, atemptat contra els agents de l'autoritat i coacció. 

En llibertat

El detingut en l'operació de Policia Nacional i Mossos d'Esquadra va sortir en llibertat durant el migdia d'aquest dimecres, 19 de febrer, segons va informar 'La Forja' a les seves xarxes socials. 

"🔥 ATENCIÓ: Un incendi d'una xemeneia fa caure part del sostre d'una casa a l'Ebre" "👮 ATENCIÓ: Desmantellen una gran 'narcobanda' al Vendrell"