Detingut a Reus un home de 58 anys acusat d'un delicte d'abusos sexuals i lesions contra tres dones

Els fets van passar al voltant de la mitjanit de dimecres, en un pis del carrer Alt del Carme

Episodi de violència masclista en un pis del carrer Alt del Carme, a la ciutat de Reus. Pels volts de la mitjanit de dimecres, 10 de juny, els veïns van alertar el 112 després de sentir sorolls i cops de mobiliari dins d’un habitatge. Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’ i ha pogut confirmar TarragonaDigital, es tractava d'una trobada entre un home i tres dones, tots plegats en estat d'embriaguesa.

L'agressor, a cops contra les dones

L’individu, en un moment de la vetllada, va començar a tocar les tres dones que, de seguida, van reaccionar. La discussió va derivar en manotades, vidres trencats i fins i tot algun moble per terra. Instants després, agents de la Guàrdia Urbana de Reus van aparèixer al lloc dels fets i van observar com l'agressor premia el seu peu contra l'entrecuix d'una dona estirada a terra, mentre atacava les altres a cops. Immediatament, els policies van poder reduir-lo i van detenir l’implicat, un home de 58 anys, acusat d'un delicte de lesions i abusos sexuals.

Les dones, per la seva part, van ser ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i van ser traslladades cap a l’Hospital Sant Joan de Reus, per tal de sotmetre's a una revisió mèdica. El detingut, que havia estat parella d’una de les víctimes, va ser lliurat als Mossos d’Esquadra.

"Compte amb els incendis: Els Bombers apaguen un foc de vegetació urbana al Montsià" "Atenció: Aparatós accident de cotxe al centre de Reus"