Un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Detingut un home a Reus per robar a un bar i furtar una furgoneta

Els Mossos van anar a casa seva per una discussió i van descobrir el botí

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 30 anys a Reus com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força, furt i robatori i furt d'ús de vehicle. Se l'acusa del robatori amb força a un bar de Reus, on es va emportar una televisió, i d'un vehicle i el portapalets del seu interior, tots dos fets el cap de setmana del 24 d'abril.

Just aquest dilluns els Mossos van anar a una casa del carrer de Moncayo, al barri Montserrat, per un discussió. Després de resoldre-la, van veure al jardí un portapalets que podria ser el robat, i en van aixecar acta. La denunciant va reconèixer l'objecte i l'endemà els agents van trobar al domicili un televisor que va resultar ser el robat al bar. Es va detenir el sospitós, que ara es troba en llibertat amb càrrecs.

Segons la policia, el primer robatori va ser a un bar del carrer dels Pirineus de Reus el 24 d'abril, on es va forçar una finestra d'accés i es va emportar un televisor de 65 polsades valorat en 1.400 euros, ampolles de begudes alcohòliques i 160 euros en efectiu.

El mateix cap de setmana es va robar una furgoneta al camí vell de Salou a Reus, que just l'endemà es va recuperar davant el camp de futbol del barri de Montserrat. Li havien sostret, però, un portapalets del seu interior.

Es va detenir el sospitós com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força, furt i robatori i furt d'ús de vehicle. Va passar a disposició judicial el 6 de maig al jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.