Robatori al CAP de Móra d'Ebre

Detingut per robar al CAP de Móra d'Ebre i atracar dues persones

Els fets van succeir la matinada de dimarts a dimecres

Aquest passat dimecres al matí, els treballadors del Centre d'Atenció Primària de Móra d'Ebre es van trobar amb moltes destrosses a les instal·lacions, a causa d'un robatori. El lamentable fet, va causar l'anul·lació de la jornada laboral i que no es poguessin atendre les consultes telefòniques, com l'ajornament d'algunes visites.

Robatori al CAP de Móra d'Ebre

A les set del matí, en arribar al centre sanitari, es va alertar als Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Municipal de Móra d'Ebre per un robatori de material informàtic i alguns medicaments que hi havia al seu interior.

La mateixa nit del robatori, els agents ja van treballar en un incident al carrer de Santa Madrona de la capital de la Ribera d'Ebre, on un home havia amenaçat amb una xeringa a dues persones, segons informa Aguaita.cat. El motiu d'aquesta baralla era la negativa de les dues víctimes a donar-li tabac al sospitós.

Els agents de la policia catalana van comprovar que l'individu portava dues maletes amb material mèdic i informàtic. Hores després, es va poder relacionar amb el robatori al CAP de Móra d'Ebre. L'home va ser detingut i atès pel SEM a causa d'un possible brot psicòtic.

La Guàrdia Urbana i la policia científica dels Mossos, el mateix dimecres després de fer les pertinents comprovacions, es va detenir al presumpte responsable de les accions delictives, un home de 32 anys i de nacionalitat espanyola. Després de ser requerit al jutjat, es va decretar la seva llibertat amb càrrecs i s'haurà de presentar al jutjat quan sigui requerit.


Comentaris