GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detenen un jove de Tortosa saltant-se el confinament de matinada i intenta fugir

La Policia Local obre diligències judicials a un altre veí per reiterades infraccions del confinament

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres a la matinada un veí de Tortosa, de 18 anys, que circulava amb bicicleta pel carrer Montcada de la ciutat, al nucli antic. La detenció s'ha fet per un delicte de desobediència perquè el jove ha escapat quan els agents li han demanat que s'aturés. Els fets han passat a quarts de dues de la matinada. Al detingut també se li ha obert una acta per infracció del confinament.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

D'altra banda, la Policia Local ha obert diligències judicials a un veí que reiteradament havia estat advertit per incomplir el confinament. És el segon cas de reiteració que ha obligat la policia a obrir diligències.

 

Com ha explicat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, la Policia Local va aixecar aquest dijous 4 actes més per desobeir el confinament durant l'estat d'alarma. A la comarca del Baix Ebre, els Mossos en van obrir 42 més.

 

L'Ajuntament de Tortosa també ha recordat que la policia ha sancionat persones que surten diversos cops al dia a comprar, sense poder justificar que ho facin repetides vegades al dia. A més a més, la Policia Local ha obert diligències judicials a un veí, que caminava per la Via Verda i al qual s'havia advertit molts cops per incomplir el confinament. Dimecres passat ja es van instruir diligències a un altre veí al qual havien avisat més de vint vegades i que acumulava tres actes per no justificar la seva presència al carrer.