Detenen durant unes hores un veí de l'Arboç per «ultratge a Espanya»

El jove ha estat posat en llibertat a primera hora de la tarda del dimecres
Diversos ciutadans han donat suport al jove davant dels Jutjats del Vendrell. | Twitter Alerta Solidària
 

Un veí de l'Arboç ha estat detingut durant unes hores a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell aquest dimecres 15 de gener. Segons han explicat des d'Alerta Solidària, el jove se l'acusa del delicte de desordres públic i ultratge a Espanya. Aparentment, hauria cremat una bandera espanyola en una mobilització que va tenir lloc l'any passat. El noi ha passat unes hores a la comissaria, i després se l'ha traslladat als jutjats del Vendrell.

Allà ha estat posat en llibertat pels voltants de les cinc de la tarda. Just en aquell moment s'havia convocat una concentració de rebuig a la detenció del jove a les portes del jutjat. Els concentrats l'han rebut en el moment de l'alliberament i li han mostrat el seu suport. Des de RTV el Vendrell han afegit que les acusacions que se li fan provenen de dues mobilitzacions de l'any passat, una del 30 de març a Barcelona convocada pels CDR, i una altra de l'11 de setembre davant el Parlament.

"🔴 ACCIDENT TGN: Una persona atrapada a l'A-7" "🔥 URGENT: Activen el TRANSCAT per l'incendi d'un camió químic a l'AP-7 a TGN"