GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un veí d'Ascó, detingut en robar en dues cases del municipi

Un veí de 25 anys va robar en dues cases del carrer Abadia del poble riberenc
Detingut un veí d'Ascó per dos robatoris | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 28 d'abril un jove de 25 anys d'Ascó al municipi de la Ribera d'Ebre, acusat de dos delictes de robatori amb força, comesos el 24 d'abril. Després d'una declaració telemàtica, va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Robatoris en dues cases del poble

Els fets es remunten als volts de les deu de la nit del passat 24 d'abril al municipi d'Ascó. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'una baralla entre diverses persones al carrer Unió, quan dues persones es van presentar al domicili d'una família del municipi de la Ribera d'Ebre.

 

En arribar els agents de la policia catalana, ja no quedava ningú dels involucrats en l'enfrontament i, en parlar amb els testimonis, aquests van explicar l'incident. Les informacions van ser rellevants per poder identificar als sospitosos.

 

A partir d'aquí, es van iniciar les investigacions les quals van portar als Mossos d'Esquadra a descobrir que un dels dos individus que buscaven, havia robat en dos domicilis d'Ascó, en concret, al carrer Abadia del municipi. En els habitatges que s'havien realitzat els robatoris els mossos van poder comprovar que hi havia signes d'haver forçat les portes per poder entrar.

 

Els propietaris dels habitatges van testificar i van explicar que en una de les cases es van endur uns televisors, electrodomèstics i quatre armes llargues de foc, les quals eren antigues i inutilitzades. De l'altra, van robar un televisor, una desbrossadora, una motoserra, entre altres objectes.

 

El dia 28 d'abril es va enxampar a un jove de 25 anys, presumpte protagonista dels dos robatoris, amb nombrosos antecedents policials i, en declarar telemàticament, va quedar en llibertat amb càrrecs.