Detingut un home pels Mossos d'Esquadra

Recuperen d'un taller de l'Aldea material comprat fraudulentament en botigues de recanvis

Els responsables de l'establiment van acabar detinguts per ordres judicials de cerca i empresonament prèvies

Una actuació policial en la qual ha participat la policia local d'Amposta, els guàrdies municipals de l'Aldea i els Mossos ha permès recuperar material comprat de forma suposadament fraudulenta a establiments de recanvis per part dels responsables d'un taller mecànic de l'Aldea. 

Després de les gestions iniciades per la policia local d'Amposta arran de dos casos al municipi, una inspecció administrativa dels Mossos al taller va acabar descobrint que el responsable de l'establiment utilitzava una identitat falsa: tenia dos ordres d'empresonament i quatre de recerca de diversos jutjats espanyols. Va ser arrestat el dia 14 i traslladat a la presó. La seva companya, de 35 anys, també va ser detinguda per una ordre judicial de cerca anterior.

L'home hauria utilitzat aquesta mateixa identitat falsa per donar-se d'alta com a client als establiments defraudats i obrir una línia de crèdit per avalar unes compres que no pagava. El material recuperat pels cossos policials locals amb posterioritat a les dues detencions ja ha estat retornat als venedors. No descarten, però, que apareguin nous afectats pel cas.


Comentaris