Cabdells de marihuana trobats a dins del vehicle.

Detinguts a Cunit per portar set quilos de marihuana al cotxe

El vehicle havia intentat evitar un control policial

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres 15 de gener dues persones de 39 i 51 anys a Cunit que portaven set quilos de marihuana a dins del seu vehicle, així com diversos objectes per al cultiu de les plantacions 'indoor'. Els dos homes, de nacionalitat uruguaiana i marroquina, estan acusats d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc a les deu del matí del passat divendres, quan una patrulla de paisà que estava de servei a Segur de Calafell va observar un cotxe que anava a gran velocitat i cometent diverses infraccions de trànsit. Els agents van seguir el vehicle fins al municipi de Cunit, on aquest va fer una maniobra evasiva per evitar un control de trànsit dels Mossos d'Esquadra. En aquest moment van decidir intervenir.

Forta olor de marihuana

Quan van aturar el cotxe, els agents van percebre una forta olor a marihuana que sortia de dins, amb la qual cosa van escorcollar el vehicle i van trobar 7,2 quilos de cabdells de marihuana. També hi havia diferents objectes que es fan servir per a les plantacions 'indoor', com ara transformadors, focus i cablejat elèctric. Els detinguts van passar a disposició judicial el dissabte davant el jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.