Detinguts a Cunit per simular un atracament violent per cobrar l'assegurança

Els Mossos han detingut la propietària d'un bar i el seu corredor d'assegurances

Els Mossos d'Esquadra del Vendrell van detenir els passats dies 23 i 28 de desembre una veïna de Cunit de 61 anys i el seu corredor d'assegurances, un veí del Vendrell de 43 anys, com a suposats autors d'un delicte d'estafa i simulació de delicte. Segons ha explicat la policia catalana en un comunicat, ambdós haurien mirat d'estafar la companyia asseguradora de la dona —que és propietària d'un bar a Cunit— simulant un robatori violent, quan en realitat havien patit un furt.

 

Els fets es remunten al 25 de novembre, dia que la dona va denunciar a la policia local de Cunit que havia estat víctima d'un robatori amb violència i intimidació per part de dues persones. La dona va explicar que els desconeguts l'havien amenaçat amb una arma blanca i li havien robat el telèfon mòbil i 1.500 euros en efectiu que estava portant a una administració de loteria

 

Incongruències i contradiccions en el relat

Els investigadors de policia van detectar diverses incongruències i contradiccions en el relat de la dona, i van acabar determinant que havia fingit el delicte que havia denunciat. Posteriorment, i quan ja se l'havia detinguda, la dona ho va admetre, reconeixent que els fets van ser diferents. Segons sembla, algú li va sostreure 1.300 euros en efectiu de la venda de loteria, així com un telèfon mòbil que tenia al seu bar, aprofitant un descuit.  

 

La dona va relatar que, en el moment d'explicar-ho a l'agent mediador de la seva companyia asseguradora, aquest li va insistir en la necessitat de simular un altre tipus de delicte. D'aquesta manera, li va recomanar que denunciés un robatori violent, de manera que podria cobrar l'assegurança. Després de la confessió de la dona, els Mossos d'Esquadra també van detenir l'agent de la corredoria, acusat dels mateixos delictes d'estafa i simulació de delicte. Tots dos van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, i amb l'obligació de presentar-se davant el jutge quan siguin requerits.

"🚨ATENCIÓ: Un veí 'caça' un lladre de cases al Vendrell" "❗ Alerten de l'augment de robatoris i actes vandàlics a Alforja"