Detinguts dos joves per intentar robar en un pis de la Part Alta de Tarragona escalant per la façana

Prèviament havien accedit a un altre habitatge del mateix bloc
Els dos joves escalaven un edifici per entrar a robar a un pis del carrer dels Ferrers | google maps

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 i 23 de juny dos homes per intentar robar en un pis al carrer dels Ferrers de Tarragona escalant per la façana. Els detinguts són dos joves de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona, i estan acusats dels delictes de temptativa de robatori amb força i d'entrada a habitatge aliè.

Els fets van tenir lloc la matinada del passat 3 de maig, quan una patrulla va identificar dos homes perquè havien intentat ocupar il·legalment un pis a la plaça dels Sedassos escalant per la façana i accedint-hi per una finestra.

Aquest dilluns a la tarda, els Mossos van muntar un dispositiu al voltant d'un bloc ocupat al carrer dels Ferrers. A la Part Alta de Tarragona s'està actuant amb l'operatiu Vibio coordinadament amb la Guàrdia Urbana per prevenir el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni. En aquest operatiu es van identificar 25 persones. La primera detenció va ser en el marc de l'operatiu, i l'endemà es va localitzar el segon implicat.

Les gestions d’investigació van permetre comprovar que la veritable intenció dels dos detinguts era la d’accedir al pis superior per entrar-hi a robar. Tots dos van passar a disposició judicial dijous i van quedar en llibertat amb càrrecs. Tots dos tenen 19 anys, veïns de Tarragona i de nacionalitat marroquina.

"Enxampat amb una cisalla a la mà per Cambrils i acaba a la presó per altres fets" "Aquest matí: Atropellen un ciclista al Vendrell"