Les eines utilitzades en un intent de robatori a Vila-seca

Detinguts dos lladres enxampats mentre escalaven per robar a una casa de Vila-seca

La Policia Local va localitzar una motxilla amb diverses eines per cometre robatoris

L'avís d'una veïna als Mossos d'Esquadra perquè hi havia un home  i una dona  intentant accedir a un pis enfilant-se per una canonada a Vila-seca va evitar un robatori  el 20 de gener. Segons el relat del testimoni, aquest va cridar-los l'atenció i llavors va ser quan van desistir de l'acció.

L'alerta es va donar a un quart menys cinc de les quatre de la tarda i les patrulles de la policia catalana van anar fins al carrer Galceran de Pinos del municipi de la Costa Daurada. Al lloc dels fets, però, no van trobar els lladres i amb la descripció facilitada van localitzar-los a pocs metres, a la Rambla de Catalunya.

La Policia Local, a sota d'un vehicle, va localitzar una motxilla  amb diverses eines  susceptibles per cometre il·lícits penals que els detinguts van llençar en veure la presència policial. Els Mossos d'Esquadra va detenir  a les dues persones, una dona i un home, de 41 i 42 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Vila-seca, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, van passar l'endemà davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.