Un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Detinguts tres ocupes en un habitatge del carrer de Carles Roig, a Salou

Els fets es van produir durant el migdia d'ahir dissabte, 11 de juliol | Els individus compten, en total, amb una quarantena d'antecedents policials

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tres ocupes van ser detinguts durant el migdia d’ahir dissabte, 11 de juliol, mentre intentaven instal·lar-se en un habitatge del carrer de Carles Roig, al terme municipal de Salou (Tarragonès). Al lloc dels fets, agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra van topar amb l’hostilitat dels individus, que van amenaçar i llençar pedres contra els policies. Els homes, a més, tenien un gos de raça perillosa, amb actitud agressiva, i van bloquejar la porta de la casa amb diversos objectes.

Finalment, els Mossos van aconseguir accedir a l’immoble i van poder arrestar-los, acusats dels delictes d’ocupació il·legal, atemptat, resistència i desobediència contra l’autoritat i un delicte d'amenaces. Es tracta de tres homes de nacionalitat cubana, de 32, 42 i 40 anys, veïns de l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Salou, respectivament. Els individus de 32 i 40 anys registren, cadascun, una vintena d’antecedents policials i l’home de 42, només un, segons fonts policials.