Tres detinguts a Roda de Berà en una operació antidroga

Els fets van tenir lloc aquest passat diumenge, 24 de novembre
La Policia Local de Roda de Berà va procedir a les tres detencions aquest diumenge, dia 24 de novembre. | TarragonaDigital.com

La Policia Local de Roda de Berà ha detingut un total de tres persones per un suposat delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el passat diumenge, dia 24 de novembre, quan un agent de la Policia Local rodenca que es trobava fora de servei va observar quatre persones —no conegudes al municipi— amb un comportament estrany i moviments poc coherents. L’agent va informar a les dotacions policials actives aquell dia al municipi sobre aquest fet.

Més de quatre hores de seguiment als sospitosos

Un cop fetes les comprovacions oportunes per part de la Policia Local de Roda de Berà, diversos agents de la policia no uniformats van fer seguiment i vigilància dels individus. Després de més de quatre hores desenvolupant aquest procediment, van procedir a la identificació de les quatre persones i els dos vehicles amb els quals circulaven.

Al seu interior, van trobar amagats 1.100 grams de marihuana i gairebé 7.000 euros en efectiu. Davant d’aquests indicis, propis d’un delicte contra la salut pública, van procedir a la detenció de tres d'aquestes persones: dues de nacionalitat lituana i una de nacionalitat espanyola. Es tracta de veïns de Castell - Platja d’Aro (Baix Empordà) i de Mont-roig del Camp per un presumpte delicte contra la salut pública.

Material confiscat per la Policia Local de Roda de Berà | ACN

També els constava una ordre de recerca i detenció del Jutjat Penal de Barcelona

A més, també els constava una ordre de recerca i detenció del Jutjat Penal de Barcelona. Un cop practicades les diligències, es van traslladar els detinguts, el material confiscat i els diners al cos de Mossos d’Esquadra per seguir amb el procediment habitual. Es preveu, doncs, que en les properes hores les persones arrestades diumenge a Roda de Berà passin a disposició judicial.

"ALERTA | Tres detinguts per fer estafes telefòniques al Vendrell" "🚨 Persecució de pel·lícula en contradirecció a uns lladres a TGN"