Els Mossos d'Esquadra van trobar 12.000 euros en bitllets, 103 grams de cocaïna, 20 mòbils a una casa d'un matrimoni de traficants de Segur de Calafell

Cocaïna a domicili: El negoci il·legal d'un matrimoni a Cunit i Segur de Calafell

Els Mossos d'Esquadra van trobar 12.000 euros en bitllets i 103 grams de cocaïna en embolcalls

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous, 14 de maig, un matrimoni de nacionalitat marroquina i veïns de Segur de Calafell com a presumptes autors d'un delicte continuat contra la salut pública. Les investigacions es van començar a mitjans del mes d'abril, en tenir indicis de la presència d'un matrimoni, ambdós de 35 anys, que distribuïa cocaïna pels municipis de Segur de Calafell  i Cunit.

Repartidors de droga al Baix Penedès

L'home era l'encarregat de repartir la droga  en un vehicle prenent tota mena de mesures, ja que els agents van observar que, per evitar que el poguessin seguir, trucava als clients per canviar el punt de trobada.

Realitzava diàriament nombroses transaccions de cocaïna en quantitats petites, per si l'aturava la policia. El modus operandi era senzill, ja que un cop venia la droga, tornava al domicili. Algunes de les vegades ho feia acompanyat de la seva dona. Coincidint amb el confinament per l’estat d’alarma evitava els carrers principals i sempre portava una bossa a la mà per simular que anava a comprar. 

El passat dijous, els Mossos d'Esquadra van portar a terme una entrada i perquisició al domicili del sospitós, on es van comissar diversos embolcalls amb 103 grams de cocaïna, així com estris necessaris per a la preparació de les dosis i tota mena d'elements per afavorir la seva conservació.

Durant l'entrada i amb el suport dels ARRO, es van localitzar més de 12.000 euros en bitllets, es va intervenir documentació, un ganivet militar de grans dimensions, un puny americà i una vintena de telèfons mòbils.

Es dona la circumstància que l’home està pendent de judici per dues detencions de l’any 2018, també per tràfic de cocaïna. El matrimoni  va passar dissabte a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar per ambdós la seva llibertat amb càrrecs