La Policia Local de Vila-seca, en una imatge d'arxiu

Dos detinguts a Vila-seca després de robar catalitzadors de cotxes aparcats

Els arrestats són dos homes de 21 i 49 anys veïns de Reus

La Policia Local de Vila-seca ha detingut recentment dos homes com a presumptes autors dels delictes de furt i danys, després que robessin els catalitzadors de diversos cotxes aparcats al carrer. Segons avança el 'Diari de Tarragona', els arrestats són dos homes de 21 i 49 anys veïns de Reus.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els fets van tenir lloc a la Via Màxima, on un testimoni va veure dos individus a sota de dos turismes, manipulant els baixos dels cotxes. La posició dels dos homes i l'hora que era —vora les nou del vespre— va fer sospitar el veí, que va donar l'avís a la Policia Local. 

Tal com apunta el citat mitjà, es va activar una patrulla que es va desplaçar fins a la zona, intentant localitzar els dos presumptes lladres gràcies a la descripció que havia donat el testimoni per telèfon. Finalment van localitzar dos individus a la plaça d'Eugeni d'Ors i els agents van procedir a identificar-los i escorcollar-los. 

Efectivament, els dos homes duien bosses amb eines, un elevador hidràulic i també es van localitzar dos catalitzadors. Més tard es va comprovar que les peces havien estat sostretes dels dos cotxes aparcats a la Via Màxima. Així doncs, finalment els dos homes de 21 i 49 anys van ser detinguts com a autors dels delictes de furt i danys.