ÚLTIMA HORA

La demarcació de Tarragona ja suma 87 morts per coronavirus i 1.098 casos positius

ALERTA

S'eleven a 15 els morts per coronavirus de la residència Ballús de Valls

Cau al Baix Ebre una xarxa que afavoria la immigració il·legal i la falsificació de documents públics

Policia Nacional i Policia Local de Tortosa han treballat conjuntament | S'han detingut dotze persones

La Policia Local de Tortosa i la Policia Nacional han desmantellat a la comarca del Baix Ebre una xarxa dedicada a l’afavoriment de la immigració irregular i la falsificació de documents públics, per tal d’obtenir de forma il·lícita permisos de residència. La investigació, precisament, va començar a principis del mes de maig de 2019, quan es va saber a través de la policia tortosina, de l’existència d’un entramat dedicat a l’empadronament irregular de ciutadans estrangers en pisos de Roquetes.

 

Els immobles, propietat d’un ciutadà espanyol i d’un familiar seu, haurien estat utilitzats de forma temporal per inscriure-hi persones migrades en situació il·legal, amb la intenció de dur a terme diversos tràmits amb les administracions.

 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

12 detinguts i 58 investigats

Durant l’operatiu s’ha intervingut documentació falsa, contractes de lloguer i padrons fraudulents, i s’ha detingut un ciutadà espanyol i un altre d’algerià, com a responsables de la trama. Ells, concretament, estan acusats de presumptes delictes d’afavoriment a la immigració il·legal i falsedat documental.

 

També es van detenir deu persones, de nacionalitat marroquina, com a suposats autors d’un delicte de falsedat documental i per estar en situació irregular dins del territori espanyol. Aquestes persones s’haurien beneficiat d’un empadronament il·lícit per tal de dur a terme diversos tràmits, entre els quals hi hauria l’obtenció del permís de residència.

 

Alhora, fins a cinquanta-vuit persones van ser investigades per la seva participació en aquests fets.

 

 

També et pot interessar

 

Més notícies de la categoria Successos