GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Disparen un home i al seu gos a la Selva del Camp

Els fets van tenir lloc aquest dimarts 30 de març a la tarda | L'home es troba en situació estable

Aquest dimarts 31 de març a la tarda, un home i el seu gos van resultar ferits després de rebre un tret per una arma de foc a la Selva del Camp. Segons ha avançat Tarragona21 i ha pogut confirmar TarragonaDigital, els fets van tenir lloc dins de la casa de la persona ferida, situada al carrer Major del municipi.

 

Tal com indiquen els Mossos d’Esquadra, les persones que van accedir a trets, les quals no ha transcendit el nombre exacte, es van introduir a l'habitatge i van propiciar-li un tret a la cama i un altre a l’animal de companyia. La policia catalana va rebre l'avís a les 19.15 hores de la tarda.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El ferit va ser traslladat a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i ja es troba en situació estable. L'àrea Criminal dels Mossos d'Esquadra s'està encarregant de dur a terme la investigació dels fets ocorreguts.