Dol al Ball de Diables de Torredembarra: mor Joaquín García

Expresident de l'entitat, García era molt estimat al municipi

García es va implicar profundament en el Ball de Diables de Torredembarra.
García es va implicar profundament en el Ball de Diables de Torredembarra. | Ball de Diables de Torredembarra
17 de novembre del 2023
Actualitzat a les 17:28h
El divendres 17 de novembre, les mostres de condol s'han escampat per les xarxes socials de l'entorn cultural i de Torredembarra des de primera hora. El motiu ha estat la mort de JoaquínGarcía, expresident del Ball de Diables del municipi del BaixGaià.

Persona molt estimada al poble i també entre l'entorn cultural, García va estar molt implicat al Ball de Diables de Torredembarra. Popularment conegut com el Pinyus, es va implicar impulsant els diablesinfantis a Torredembarra i va arribar a presidirl'entitat en l'any del 25èanivesari del ball

Des dels Diables de Torredembarra han expressat el seu condol a les xarxes socials assegurant que "avui és un dia trist pels diables i per molta gent de la Torre". L'entitat ha continuat assegurant que Joaquín García va ser "una de les persones que més ha treballat pel ball" i ha acabat expressant que "sempre el recordarem pel seu carisma i alegria".

El Ball de Diables de Torredembarra ha volgut enviar el seu condol a la família i amics de Joaquín García després de la mortsobtada que ha patit.