Eusebi Campdepadrós i Marc Francesch, durant un vol en avioneta

Dol a Tarragona per la desaparició de Marc Francesch i el seu acompanyant en un accident d'avioneta

Figures com Carles Puigdemont, David Bonvehí o Eusebi Campdepadrós han recordat el pilot, de 42 anys, president de JuntsxCat a Torredembarra

Dol i tristesa a Tarragona per la desaparició del torrenc Marc Francesch, de 42 anys, en un accident d’avioneta entre Eivissa i Reus. Francesch, apassionat de les aeronaus i pilot de gran experiència, creuava el Mediterrani acompanyat d'en David, un mosso d’esquadra fora de servei, de 35 anys, destinat a la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Cambrils.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Havent transcendit la dura notícia, personalitats del món de la política, com el president Carles Puigdemont, David Bonvehí o Eusebi Campdepadrós, entre d’altres, han expressat missatges de commoció, record, agraïment i suport a les famílies dels dos ocupants. Francesch, precisament, era president local de JuntsxCat a Torredembarra, i molt conegut a les comarques tarragonines pel seu càrrec de vicepresident a l’Associació de Càmpings de Tarragona i gerent del Càmping Trillas Platja Tamarit.