Els bombers rescaten a una persona major caiguda en sa casa en Alacant

Una dona de l'Espluga de Francolí evacuada per una finestra en ser mossegada pel seu gos

L'actitud agressiva de l'animal ha impedit als Bombers accedir al domicili | Finalment, han sacrificat al gos

Gran ensurt aquesta passada nit al municipi de l'Espluga de Francolí. Una veïna del passeig Cañellas del municipi de la Conca de Barberà ha hagut de ser evacuada  pels Bombers de la Generalitat a causa d'un incident amb un gos. La dona, d'avançada edat, ha hagut de ser atesa pels professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per la mossegada  de l'animal. 

Evacuada per una mossegada de gos

El servei d'emergències rebia l'avís d'un incident a l'Espluga de Francolí als volts de les deu de la nit d'aquest dijous, 30 d'abril. Fins al lloc de l'incident, hi han anat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El motiu de l'avís, que arribava del passeig Cañellas de l'Espluga de Francolí, ha estat per una mossegada  d'un gos  a una dona  d'avançada edat. Els fets han succeït al domicili de la veïna de la Conca de Barberà, on l'animal domèstic presentava una actitud agressiva

Els Bombers han hagut d'evacuar la dona a través d'una de les finestres de l'edifici i, tot seguit, ha estat atesa pel SEM. El motiu del desallotjament per la finestra ha estat a causa de la dificultat d'accedir al domicili, ja que el gos mostrava una actitud molt agressiva. Finalment, l'animal, ha hagut de ser sacrificat, perquè hauria presentat en diverses ocasions conductes violentes.