Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

L'home que va sortir a passejar el gos a Creixell i va acabar apallissat, segrestat i torturat en un cotxe

Hi ha dos individus detinguts pels fets i els Mossos continuen la investigació pendents de noves detencions del grup criminal

El municipi de Creixell  va ser escenari de tres delictes en un mateix crim el passat 10 de març i aquest dimecres i dijous van ser detinguts dues persones per aquest motiu, segons informa el Diari de Tarragona. Els acusats pels delictes d'amenaces, tracte denigrant i detenció il·legal no son els únics implicats i es busquen altres persones pels mateixos delictes. 

Encara no ens segueixes a Telegram? Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Durant la tarda del 10 de març, es va rebre l'alerta al servei d'emergències d'una dona que es va trobar una persona malmesa físicament a la urbanització Rincón del César. En veure el seu estat, va ser evacuat fins a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona. Tot i la por de viure un incident similar, la víctima va explicar l'incident succeït als Mossos  d'Esquadra. 

Agressió brutal

El 10 de març havia de ser un dia normal per la víctima de l'agressió. El veí de Creixell  va sortir a passejar el seu gos, quan diverses persones el van sorprendre en un parc del municipi i va ser apallissada amb barres de ferro i pals de fusta, segons el citat mitjà. 

No n'hi havia prou amb la pallissa que el van posar a l'interior d'un cotxe, segrestat. Aquests instants van servir per ser amenaçat de mort i, mentre circulaven, també va ser torturat.

La Policia Local de Creixell va servir d'ajuda als Mossos d'Esquadra per esclarir els motius dels fets. En concret, els fets estaven relacionats amb un tema de salut pública. Plantacions il·legals de marihuana van ser víctimes de robatoris i els propietaris d'aquestes van assenyalar la víctima com a possible sospitós dels fets. 

Els Mossos d'Esquadra, amb col·laboració de la Policia Local, van organitzar un operatiu  a l'avinguda Creixell. Aquest va permetre detenir  una de les persones acusades. L'endemà, durant el matí, es va aconseguir detenir un altre a l'avinguda Juli Cèsar.

La investigació policial continua oberta i els investigadors busquen la resta del grup criminal i no es descarten noves detencions.